BESCHERM JE LIFT TEGEN BESCHADIGINGEN

Banken

Wil je graag een kwalitatief bank beschermhoes bestellen? Wij leveren beschermhoezen voor je verhuizing en het transport.

Het zou tenslotte zonde zijn als jouw mooie bankstel vies wordt of tijdens de verhuizing of transport wordt beschadigd.

Waarom een bankstel beschermhoes

Bankhoezen zijn er in verschillende afmetingen.  De twee-zitsbank heeft de afmetingen 182x96x94 cm. De drie-zitsbank heeft de afmetingen 223x96x94 cm. De vier-zitsbank heeft de afmetingen 263x96x94 en de vijf-zitsbank heeft de afmetingen 305x98x94 cm. Aan de onderzijde van de hoes zijn banden met klemgespen gemaakt waarmee de hoes aan de bank bevestigd wordt en de bank gedragen kan worden.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren beschermhoezen

Voor bepaalde artikelen worden vaak een standaardkleur gekozen, denk bijvoorbeeld aan zwart echter loop je het risico dat men dan niet direct kan zien wat het precies beschermt.

Wij raden dan ook aan om verschillende kleuren te gebruiken zodat men altijd makkelijk de producten kan onderscheiden zeker als het in de verhuiswagen gaat.

Wij bieden je daarom veel verschillende kleuren aan zoals blauw, rood, geel, kobaltblauw, beige, donkergroen en zwart. Mocht je een gewenste kleur hebben neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bestel direct een bank beschermhoes

Wij kunnen voor jou de volgende standaardafmetingen aanleveren:

  • Twee-zitsbank afmetingen 182x96x94 cm
  • Drie-zitsbank afmetingen 223x96x94 cm
  • Vier-zitsbank afmetingen 263x96x94 cm
  • Vijf-zitsbank afmetingen 305x98x94 cm

Mocht je afwijkende afmetingen hebben dan adviseren wij je om ons te benaderen. De gemiddelde levertijd voor een standaard of op maat beschermhoes zijn 2 tot 3 weken. In overleg kan dit wellicht ook sneller.

Voor nadere bijzonderheden en prijzen, neem je telefonisch contact met ons op via +31(0)612676203 of stuur een e-mail naar info@lifthoes.nl en wij zullen je dan zo snel mogelijk contacteren.