BESCHERM JE LIFT TEGEN BESCHADIGINGEN

Lifthoes voor VVE, Vereniging van eigenaren of VVE beheerders

Als VVE wil je natuurlijk jouw lift in de staat houden zoals hij was toen hij nieuw werd opgeleverd. Je zit niet te wachten op schades en onnodige reparaties. Het renoveren van een liftcabine komt, alleen al voor de wanden, zomaar op een bedrag tussen de € 3000,- en € 4000,-. De investering in een Lifthoes ter bescherming van je lift is daarom geen moeilijke keus. De stoffen beschermhoezen kunnen op elke gewenste afmeting geleverd worden. Ook het standaard traploos instelbare aluminium frame is uit te breiden naar een groter frame.

De Lifthoes is ontwikkeld ter voorkoming van kostbare schades aan de liftwanden. Door het gebruik van het traploos instelbare aluminium frame en de stoffen beschermhoezen van 57 cm breed kan de Lifthoes in verschillende liftgroottes toepast worden. Het traploos instelbare aluminium frame is in zijn kleinste stand 1 x 1.6 mtr met een hoogte van 230 cm en in zijn grootste stand 1.6 x 2.6 mtr met een hoogte van 230 cm. Het frame kan echter ook nog ingekort worden waardoor hij ook in kleine liften gebruikt kan worden. De stoffen beschermhoezen worden op maat geleverd. Er is dus een Lifthoes leverbaar voor elke liftcabine.

Naast de standaard Lifthoes bestaat de mogelijkheid om een Lifthoes toe te passen die bevestigd wordt door middel van speciale zuignappen. Dat werkt echter uitsluitend bij liftcabines met gladde wanden! De wanden worden door ons ingemeten en de verschillende stoffen beschermhoezen worden speciaal op maat voor je lift gemaakt. Ze kunnen dan eenvoudig met de speciale schroefzuignappen aan de wanden bevestigd worden en doormiddel van klittenband met elkaar verbonden worden tot een geheel.