BESCHERM JE LIFT TEGEN BESCHADIGINGEN

Wat is een lifthoes

De nachtmerrie van menige huismeester: Verhuizingen. Vooral over het welzijn van de liften maken zij zich bezorgd. De Lifthoes maakt een einde aan deze zorgen!

Papertrading & Packaging uit Soest ontwikkelde een LIFTHOES die liftwanden beschermt tegen beschadigingen door meubilair en dergelijke tijdens verhuizingen. Stevige stootwerende soepele beschermhoezen, die aan een traploos instelbaar aluminium frame worden opgehangen en zo de liftwanden beschermen tegen krassen . De aluminium buizenconstructie wordt snel en gemakkelijk in de liftkooi opgebouwd; Met behulp van uitschuifbare delen van de buizen kan een passende constructie worden gebouwd binnen iedere normale liftafmeting. Aan dit frame worden de stoffen beschermhoezen bevestigd. Deze worden in verschillende breedtes geleverd en deze zijn met behulp van klittenband aan elkaar te bevestigen tot één grote stootwerende wand. Ook de kozijnen (dagdelen) van de lift op de betreffende etage en de begane grond, kunnen met stootwerend materiaal worden beschermd. Hier worden de beschermhoezen met zuignappen aan de ondergrond bevestigd. Voor het liftbedieningspaneel is een speciaal beschermelement ontwikkeld, waardoor het gebruik van de lift probleemloos mogelijk blijft, ook als de beschermhoes is aangebracht. Aanbrengen van de lifthoes is een fluitje van een cent, dat bevestigt ook Fred Helsloot van Deudekom Verhuizingen. Hij is door en door bekend met de lifthoes, niet alleen als gebruiker maar ook als initiatiefnemer voor de ontwikkeling van dit product. ‘Binnen ons bedrijf vroegen wij ons steeds weer af of er een goede oplossing zou bestaan om liften te beschermen tegen beschadigingen. Soms hebben liftfabrikanten zelf wel voorzieningen aangebracht met haakjes of drukknoopjes om beschermende bekleding aan te brengen. Dat is vooral het geval in gebouwen waar heel regelmatig wordt verhuisd.’ Als die voorziening niet door de liftfabrikant is aangebracht, moet het verhuisbedrijf zelf maatregelen nemen. ‘Bij grotere verhuizingen brengen verhuisbedrijven houten schotten aan in de lift, net zoals aannemers doen bij verhuizingen. Dan ziet zo’n lift er voor langere tijd niet uit, natuurlijk. Bovendien is het op maat maken van die schotten en het plaatsen niet iets dat je even doet.

Nadat ook Peter van den Brink eigenaar van Papertrading & Packaging had vastgesteld dat geen goed alternatief bestond voor deze schotten, ging hij aan de slag om een passend product te ontwikkelen. Dat werd de Lifthoes. De Lifthoes is inmiddels geregistreerd bij het Nationale en ook Internationale Merkenbureau.

Ook in het buitenland is de Lifthoes inmiddels ontdekt en eind 2014 heeft Unigroup UTS Duitsland een gezamenlijke bestelling geplaatst waardoor de Lifthoes nu ook gebruikt wordt in Duitsland, Zwitserland en Luxemburg. De reactie van de klanten van UTS Kanitz : Unsere Mitarbeiter wurden bisher bei jedem Einsatz, von anderen Mietern und Kunden, darauf angesprochen.

Wie toll und professionell das aussieht. Es ist eine großartige Werbung!!!

Vertaald: onze medewerkers worden bij toepassing van de Lifthoes, door onder andere huurders en klanten, er op aangesproken hoe professioneel het er uitziet. Het is een geweldige reclame!!

De stoffen beschermhoezen zijn leverbaar in diverse kleuren (momenteel in gebruik bij verschillende verhuizers in rood, blauw, geel en groen) .

Het materiaal waarvan de beschermhoezen worden geproduceerd is opgebouwd uit drie lagen waardoor een dikke zachte maar ook stevige stof (ca 500 grams totaal) ontstaat die gebruikt wordt voor de stroken. Door ook bedrukking aan te brengen laat de verhuizer aan de klanten zien dat hij met veel zorg aan het werk is. De stof is wasbaar waardoor de Lifthoes er tiptop uit blijft zien.

Het materiaal bestaat uit 190 grams heavy duty waterproof synthetische stof aan de buitenzijde, 200 grams quilt in de kern en 100 grams synthetische stof aan de binnenzijde.

In nog geen 10 minuten tijd wordt de lifthoes door twee man opgezet in een liftcabine zoals te zien is op onze demonstratie pagina waarin de Lifthoes tijdens een verhuizing wordt toegepast. Afgezet tegen de kosten die gemaakt worden wanneer twee verhuizers de liftcabine moeten beplakken met karton is de investering snel terug verdiend. De professionele uitstraling van de Lifthoes zal de klant doen beseffen dat de Verhuizer goed bezig is.

Gezien vanuit het blikveld maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn de woorden: Duurzaamheid, Professionaliteit en Kostenbesparing van toepassing.