BESCHERM JE LIFT TEGEN BESCHADIGINGEN

Over ons

Om een beeld te krijgen van de persoon achter de Lifthoes zijn er een aantal vragen voorgelegd aan de “uitvinder”.

  • Wie ben je? Ik ben Peter van den Brink en woon mijn hele leven al in mijn geboorteplaats Soest. Gelukkig getrouwd en trotse vader van drie, inmiddels studerende, dochters. Naast mijn activiteiten als zelfstandig ondernemer ben ik aktief in de lokale politiek en speel bazuin bij het Groot Gaesbeker schuttersgilde.
  • Wat heb je gedaan in je werkzame leven? Na het afstuderen op de HEAO in Utrecht ben ik werkzaam geweest in een aantal verschillende sectoren. Zo heb ik ruim zes jaar gewerkt bij een metaalgroothandel als binnendienst medewerker en later als buitendienst medewerker. Na twee jaar voor een golfkartonfabrikant te hebben gewerkt op de verkoop heb ik ruim dertien jaar gewerkt voor de inkooporganisatie van erkende Verhuizers waar ik verantwoordelijk was voor de In- en Verkoop van het assortiment gebruiksartikelen voor de leden. In 2009 besloot om als zelfstandig ondernemer te starten onder de naam Paper Trading & Packaging waarmee ik verpakkingen (golfkarton en vouwkarton) en een assortiment gebruiksartikelen voor verhuisbedrijven en industriele bedrijven verkoop.
  • Hoe ben je gekomen tot de ontwikkeling van de Lifthoes? In 2012 kreeg ik de vraag van een klant of ik iets kon leveren om liftwanden te beschermen. Ik heb daar op gereageerd dat ik daar wel over na wilde gaan denken. Toen ik Verhuisbedrijf van Deudekom uit Duinendrecht, in de persoon van de heer Helsloot, daarover bevroeg kreeg ik te horen dat zij er zelf ook over aan het nadenken waren. In samenspraak met de heer Helsloot ben ik toen aan de slag gegaan en ontdekte dat er inderdaad geen systeem was dat snel en eenvoudig te gebruiken was. Na een proces met vallen en opstaan is uiteindelijk het traploos instelbare aluminium frame in combinatie met de stoffen beschermhoezen geboren. Na dit te hebben vastgelegd bij de merkenbureaus in de Benelux en Allicante ben ik er mee naar buiten getreden. Inmiddels heb ik de Lifthoes mogen leveren in Nederland, Belgie, Duitsland, Luxemburg en Zwiserland bij verschillende soorten klanten.