BESCHERM JE LIFT TEGEN BESCHADIGINGEN

Lifthoes voor architecten en architectenbureau’s

Voorkomen is beter dan genezen!

De Lifthoes is, in beginsel, ontwikkeld voor het gebruik door verhuisbedrijven ter voorkoming van kostbare schades aan de liftwanden. Door het gebruik van het traploos instelbare aluminium frame en de stoffen beschermhoezen van 57 cm breed kan een verhuisbedrijf de Lifthoes in verschillende liftgroottes toepassen. Het traploos instelbare aluminium frame is in zijn kleinste stand 1 x 1.6 mtr met een hoogte van 230 cm en in zijn grootste stand 1.6 x 2.6 mtr met een hoogte van 230 cm.

Een architect ontwerpt een gebouw, met alles wat daar bij komt kijken, met de bedoeling dat het zo lang als mogelijk in zijn opgeleverde staat blijft. Zo ook de liftcabine.

Architecten in Belgie schrijven Liftbescherming inmiddels voor in hun bestekken. Een architect ontwerpt immers iets moois en zou dat graag zo willen houden. Door de Lifthoes voor te schrijvenworden de aanbieders verplicht om het mee te nemen in hun aanbesteding en is de eigenaar van het gebouw verzekerd van een langere levensduur van de liftcabine.

De Lifthoes kan in twee varianten geleverd worden. De eerste variant is het traploos instelbare aluminium frame wat opgezet wordt in de liftcabine en vervolgens bekleed met de stoffen beschermhoezen. De tweede variant, zonder het frame, is toepasbaar in liftcabines met gladde wanden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van speciale schroefbare zuignappen die de stoffen beschermhoezen op hun plaats houden.