BESCHERM JE LIFT TEGEN BESCHADIGINGEN

Koelkast

Wil je graag een kwalitatief koelkast beschermhoes bestellen? Wij leveren beschermhoezen voor je verhuizing en het transport.

Het zou tenslotte zonde zijn als jouw koelkast beschaidg word tijdens de verhuizing of  het transport.

Waarom een koelkast beschermhoes

Voor koelkasten zijn hoezen standaard leverbaar in de afmetingen 60x60x150 cm en 60x60x175 cm en 95x80x185 cm. Indien gewenst kunnen er ook afwijkende maten gemaakt worden. Aan de hoes zijn twee draagriemen met klemgespen gemaakt waarmee de koelkast gedragen kan worden.

Een koelkast beschermhoes in verschillende kleuren

Voor bepaalde artikelen worden vaak een standaardkleur gekozen, denk bijvoorbeeld aan zwart echter loop je het risico dat men dan niet direct kan zien wat het precies beschermt.

Wij raden dan ook aan om verschillende kleuren te gebruiken zodat men altijd makkelijk de producten kan onderscheiden zeker als het in de verhuiswagen gaat.

Wij bieden je daarom veel verschillende kleuren aan zoals blauw, rood, geel, kobaltblauw, beige, donkergroen en zwart. Mocht je een gewenste kleur hebben neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bestel direct een koelkast beschermhoes

Wij kunnen voor jou de volgende standaardafmetingen aanleveren 60x60x150 cm en 60x60x175 cm en 95x80x185 cm.

Mocht je afwijkende afmetingen hebben dan adviseren wij je om ons te benaderen. De gemiddelde levertijd voor een standaard of op maat beschermhoes zijn 2 tot 3 weken. In overleg kan dit wellicht ook sneller.

Voor nadere bijzonderheden en prijzen, neem je telefonisch contact met ons op via +31(0)612676203 of stuur een e-mail naar info@lifthoes.nl en wij zullen je dan zo snel mogelijk contacteren.