BESCHERM UW LIFT TEGEN BESCHADIGINGEN

Prijzen

De Lifthoes is leverbaar in verschillende uitvoeringen. In eerste aanzet is de Lifthoes ontwikkeld voor Verhuisbedrijven. Deze hebben in de praktijk te maken met liften die in grootte kunnen verschillen. Het traploos instelbaar aluminium frame is daarvoor de basis. Het frame wordt eenvoudig, door twee personen, in elkaar geklikt en uitgeschoven naar de grootte van de lift. Daarna worden de beschermhoezen die uitgevoerd zijn in stroken van 57 cm breed een voor een aan het frame bevestigd.

De standaard set van frame plus 10 stoffen beschermhoezen komt op € 1350,- bruto per stuk.

Er zijn echter meer gebruikers voor deze beschermhoezen mogelijk, zoals VVE’s en gebouwenbeheerders. Hiervoor zijn varianten mogelijk. De varianten die naast de standaard set zijn ontwikkeld zijn is een model bestaande uit het traploos instelbare aluminium frame aangevuld met drie stoffen beschermhoezen die op maat van de lift worden geproduceerd. De eerste beschermhoes is voor de lange zijde met een opening voor het bedieningspaneel, de tweede beschermhoes is voor de korte zijde en de derde is voor de lange zijde zonder het bedieningspaneel. Een richtprijs hiervoor ligt tussen de € 1240,- en € 1370,- ( exclusief BTW)

Heeft de lift aan de voor- en achterzijde deuren dan worden er, naast het frame, 2 beschermhoezen geleverd voor de lange zijden. Richtprijs voor deze variant ligt tussen de € 1000,- en € 1100,-.

Dan is er nog een variant mogelijk voor liften met gladde wanden. Bij deze variant wordt er geen gebruik gemaakt van het traploos instelbare aluminium frame maar worden de stoffen beschermhoezen aan de wanden bevestigd met speciale schroefzuignappen. De beschermhoezen worden aan de zijkanten met elkaar verbonden door middel van klittenband.

Voor deze variant ligt de richtprijs tussen de € 900,- en € 1000,-. Deze variant is dus ook een Lifthoes die op maat van de lift wordt gemaakt.

Voor meer informatie over kopen klikt u hier.

Voor meer informatie over huren klikt u hier.