BESCHERM JE LIFT TEGEN BESCHADIGINGEN

Prijzen

De Lifthoes is leverbaar in verschillende uitvoeringen. In eerste aanzet is de Lifthoes ontwikkeld voor Verhuisbedrijven. Deze hebben in de praktijk te maken met liften die in grootte kunnen verschillen. Het traploos instelbaar aluminium frame is daarvoor de basis. Het frame wordt eenvoudig, door twee personen, in elkaar geklikt en uitgeschoven naar de grootte van de lift. Daarna worden de beschermhoezen die uitgevoerd zijn in stroken van 60 cm breed een voor een aan het frame bevestigd. 

De standaard set van frame plus 10 stoffen beschermhoezen komt op € 1350,- bruto per stuk. 

Er zijn echter meer gebruikers voor deze beschermhoezen mogelijk, zoals VVE’s en gebouwenbeheerders. Hiervoor zijn varianten mogelijk. De varianten die naast de standaard set zijn ontwikkeld zijn is een model bestaande uit het traploos instelbare aluminium frame aangevuld met drie stoffen beschermhoezen die op maat van de lift worden geproduceerd. De eerste beschermhoes is voor de lange zijde met een opening voor het bedieningspaneel, de tweede beschermhoes is voor de korte zijde en de derde is voor de lange zijde zonder het bedieningspaneel.  

Heeft de lift aan de voor- en achterzijde deuren dan worden er, naast het frame, 2 beschermhoezen geleverd voor de lange zijden.  

Heeft de lift wanden die magnetisch zijn dan worden de hoezen op maat geleverd met daarin kleine zeer sterke magneten waarmee de hoezen eenvoudig aan de wanden bevestigd kunnen worden.  

Welke variant geleverd kan worden wordt gecontroleerd wanneer de lift ingemeten wordt. 

Voor meer informatie over kopen klikt u hier.

Voor meer informatie over huren klikt u hier.