BESCHERM JE LIFT TEGEN BESCHADIGINGEN

Lifthoes voor verhuisbedrijven en verhuizers

Voorkomen is beter dan genezen!

De Lifthoes is, in beginsel ontwikkeld voor het gebruik door verhuisbedrijven ter voorkoming van kostbare schades aan de liftwanden. Door het gebruik van het traploos instelbare aluminium frame en de stoffen beschermhoezen van 57 cm breed kan een verhuisbedrijf de Lifthoes in verschillende liftgroottes toepassen. Een verhuisbedrijf heeft immers te maken met verschillende liftgroottes Het traploos instelbare aluminium frame is in zijn kleinste stand 1 x 1.6 mtr met een hoogte van 230 cm en in zijn grootste stand 1.6 x 2.6 mtr met een hoogte van 230 cm. De stoffen hoezen kunnen ook, indien gewenst, voorzien worden van een bedrukking waarmee we jouw bedrijf of organisatie extra op de kaart zet.

Verhuisbedrijven moeten altijd nadenken hoe ze, onnodige, schades voorkomen aan de spullen van hun klanten. Bij een liftcabine wordt dan vaak gebruik gemaakt van karton om de wanden te beschermen. Immers karton is bij verhuisbedrijven altijd wel voorhanden. De tijd die nodig is om het karton aan te brengen is vele malen langer dan het opzetten de Lifthoes. Op de demonstratie pagina zie je hoe twee man heel snel en eenvoudig de Lifthoes opzetten. In nog geen 10 minuten tijd staat de Lifthoes. Bovendien geeft de Lifthoes de klant een professioneel beeld van het verhuisbedrijf.

Een Duits samenwerkingsverband is eind 2014 over gegaan tot aanschaf van een of meerdere Lifthoezen per bedrijf en ze zijn laaiend enthousiast over het gebruik en de reacties van hun klanten. De bedrukking op de hoezen is ook nog eens een extra reclame voor het verhuisbedrijf.

Ook renovatiebedrijven kunnen de Lifthoes gebruiken om beschadigingen aan de liftwanden te voorkomen. Het is immers zonde wanneer de renovatie voltooid is en de liftcabine achterblijft met krassen op de wanden! Een beschadiging is zomaar aangebracht en reparatie daarvan weegt niet op tegen de aanschaf van de Lifthoes.

De Lifthoes is dus voor die partijen die de term: “voorkomen is beter dan genezen” hoog in het vaandel hebben staan.