BESCHERM JE LIFT TEGEN BESCHADIGINGEN

Voor wie is een lifthoes?

De Lifthoes is in eerste aanleg ontwikkeld voor Verhuisbedrijven die te maken hebben met wisselende liftgroottes. Door het gebruik van het traploos instelbare aluminium frame is dat mogelijk. Het frame wordt onafhankelijk van de liftwanden, door twee personen, eenvoudig opgezet en vervolgens bekleed met de stoffen beschermhoezen van 57 cm die middels klittenband met elkaar worden verbonden tot een geheel.

Naast de verhuisbedrijven zijn er nog verschillende doelgroepen waar de Lifthoes gebruikt kan worden.

Een VVE (vereniging van eigenaren) die zijn liftcabine graag in de opgeleverde staat wil houden en niet zit te wachten op onnodige beschadigingen kan het gebruik van de Lifthoes verplicht voorschrijven wanneer een bewoner verhuist. Door de eenvoud van het systeem kan iedereen de Lifthoes snel en gemakkelijk opzetten. In nog geen 10 minuten tijd staat hij opgesteld en kan de verhuizing beginnen.

Architecten ontwikkelen prachtige kantoren en wooncomplexen met daarin liften die ze ook graag zo willen houden. Door in het bestek Liftbescherming voor te schrijven worden de aanbesteders voor het bouwen verplicht om Liftbescherming mee te nemen in de calculatie. In België gebeurd dit reeds.

Liftenonderhoudsbedrijven komen bij hun klanten om het mechanische deel van de lift onder handen te nemen. De klant is vaak nog niet bekend met het product Lifthoes. Inmiddels zijn er een aantal afnemers van Lifthoezen geweest die de vraag om Liftbescherming in eerste instantie bij het onderhoudsbedrijf neerlegden. Na een negatief antwoord gingen de klanten zelf zoeken en kwamen bij de Lifthoes uit. Een slim Liftenonderhoudsbedrijf biedt de Lifthoes aan als deel van zijn assortiment. De klant stelt het op prijs en de waardering voor het Liftenonderhoudsbedrijf stijgt. Voor wederverkooptarieven kunt u het contactformulier gebruiken om een afspraak te maken.