BESCHERM JE LIFT TEGEN BESCHADIGINGEN

Wasmachine

Wil je graag een kwalitatief wasmachine beschermhoes bestellen? Wij leveren beschermhoezen voor je verhuizing en het transport.

Het zou tenslotte zonde zijn als jouw wasmachine beschadigd word tijden de verhuizing of transport.

Waarom een wasmachine beschermhoes

Voor wasmachines is er een hoes van 61x61x84 cm. De hoes heeft twee draagriemen met klemgespen waarmee de hoes aan de wasmachine bevestigd wordt en gedragen kan worden

Een wasmachine beschermhoes in verschillende kleuren

Voor bepaalde artikelen worden vaak een standaardkleur gekozen, denk bijvoorbeeld aan zwart echter loop je het risico dat men dan niet direct kan zien wat het precies beschermt.

Wij raden dan ook aan om verschillende kleuren te gebruiken zodat men altijd makkelijk de producten kan onderscheiden zeker als het in de verhuiswagen gaat.

Wij bieden je daarom veel verschillende kleuren aan zoals blauw, rood, geel, kobaltblauw, beige, donkergroen en zwart. Mocht je een gewenste kleur hebben neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bestel direct een wasmachine beschermhoes

Wij kunnen voor jou de volgende standaardafmetingen aanleveren 61x61x84 cm.

Mocht je afwijkende afmetingen hebben dan adviseren wij je om ons te benaderen. De gemiddelde levertijd voor een standaard of op maat beschermhoes zijn 2 tot 3 weken. In overleg kan dit wellicht ook sneller.

Voor nadere bijzonderheden en prijzen, neem je telefonisch contact met ons op via +31(0)612676203 of stuur een e-mail naar info@lifthoes.nl en wij zullen je dan zo snel mogelijk contacteren.